- Ingrediënten:
- 500 g rundergehakt
- 500 g zuurkool (uitgelekt)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 g champignons
- 150 g geraspte kaas
- 200 ml zure room
- Olijfolie
- Paprikapoeder
- Zout en peper
- Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit wat olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- Voeg het rundergehakt toe en bak tot het bruin is.
- Voeg de champignons toe en bak tot ze zacht zijn.
- Meng de uitgelekte zuurkool met het gehaktmengsel en breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
- Verdeel het mengsel over een ingevette ovenschaal en verdeel de zure room erover.
- Bestrooi met geraspte kaas en bak in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.